Практичний порадник “Як вижити під час надзвичайної ситуації та під час війни: легко про серйозно” створено в спільному проєкті Цивільно-військового співробітництва (СІМІС) та Громадської Мережі “ЕЛЕОС-УКРАЇНА”.

    Дуже часто небезпечні ситуації трапляються з дітьми коли поруч немає дорослих. І саме в такі моменти на допомогу приходять такі ж маленькі герої. Про них розповідають у новинах, пишуть у газетах та соцмережах. Лише за офіційними підрахунками Державної служби з надзвичайних ситуацій України в країні близько 10 дітей щороку вчиняють героїчні вчинки, рятуючи життя іншим людям. Більше того, ми живемо в країні, в якій ведуться бойові дії: восьмий рік поспіль лунають вибухи, не замовкає зброя, гинуть люди… А тому «шанси» потрапити в якусь «халепу» значно зростають.

    Дана брошура  у легкій для дитячого сприйняття формі дає змогу школярам дістати уявлення про причини виникнення надзвичайних ситуацій, особливості їх перебігу та прояву, а також засвоїти алгоритм дій, які знижують ступінь ризику для життя та здоров’я.

    На більш як 60 сторінках у доступній формі розповідається, як підготуватись до евакуації, які речі першої необхідності потрібно підготувати на випадок НС, як перетворити підвал на укриття, що робити, коли пролунав сигнал-попередження, та багато іншого.

    Практичний порадник  “Як вижити під час надзвичайної ситуації та під час війни: легко про серйозне”   Завантажити

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *