Ви вірите у випадкові невипадковості? Саме так можна назвати зустріч, яка відбулася сьогодні в Демократичному ліцеї №10. Нашим гостем був житомирський письменник, волонтер, автор детективів «Мертві моделі», «Не твоє собаче діло» та інших не менш цікавих книг – Мартин Якуб, наш натхненник. Створений Мартином календар «Титани 20-х» спонукав зануритися у вивчення постатей Розстріляного Відродження.
   Розмова видалася цікава, динамічна, з оригінальними й неочікуваними питаннями від дітей, за які найактивніші отримали від Мартина подарунки, книги з автографом. Письменник подарував календарі «Титани 20-х» ліцею, які будуть розіграні на прийдешньому благодійному квітневому фестивалі. Говорили про творчість, про особливості письменницької діяльності.
   Дякуємо, Мартине, за зустріч! Наш ліцей завжди радий приймати в себе цікавих та багатогранних особистостей! Бажаємо творчого натхнення і багато-багато написаних та виданих книжок! Чекаємо з нетерпінням наступної зустрічі!
З повагою та захопленням учні та педагоги Демократичного ліцею №10 (взято з допису Ірини Губар на її сторінці у фейсбук) 

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *