Сьогодні ми запускаємо лінію психологічної підтримки для чоловіків ❗
📞 За коротким номером 2345 (для абонентів Київстар +38 067 752 23 45) чоловіки відтепер зможуть отримати фахові психологічні консультації та підтримку. Більше деталей тут >>> http://2345.in.ua
     Ментальне здоров’я є важливою частиною благополуччя кожної людини. На жаль, через гендерні стереотипи або інші упередження чоловіки часто не звертаються за психологічною підтримкою. Водночас ментальні розлади руйнують не лише внутрішню стабільність, а й особисті стосунки. Міжнародні дослідження доводять, що при збільшенні частоти проблем з психологічним здоров’ям, зростає кількість випадків домашнього насильства. 
     Тож мета гарячої лінії – допомогти чоловікам стабілізувати свій емоційний стан, знайти внутрішні ресурси для виходу із складних ситуацій та усвідомити проблемні патерни поведінки. 
     Деталі роботи лінії: 
✔ Безкоштовна та працюватиме цілодобово. 
✔ Оператор(к)ами є кваліфіковані психологи/-ині з багаторічним досвідом психологічної практики.
✔ Гаряча лінія анонімна – персональні дані зберігатися не будуть. 
✔ Телефонувати можна з будь-яких питань, що викликають стрес: проблеми на роботі чи стосунках, переживання через війну, складнощі у регуляції гніву.
👉 Переходьте за посиланням, щоб дізнатися більше про роботу гарячої лінії  >>>  http://2345.in.ua
     Ця ініціатива втілюється Представництвом Фонду ООН в галузі народонаселення в Україні (UNFPA Україна) у співпраці з Інноваційні соціальні рішення у межах проєкту “EMBRACE: Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству” за фінансової підтримки British Embassy Kyiv.
* Всі дзвінки є безкоштовними

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *