Зі святом, дорогі захисники!

     #ЗОШ10_ЖИТОМИР 14 жовтня в Україні відзначають одразу три свята – свято Покрови, День українського козацтва, День захисників та захисниць України.
     З нагоди відзначення цих свят в нашій школі було проведено багато цікавих заходів. Зокрема: «уроки мужності», зустрічі з військовими та учасниками АТО, спортивні змагання «Козацькі розваги», футбольний турнір та «знайомство» з військовим обмундируванням.
      Зустрічі з людьми, які обороняють нашу країну від ворога, ризикуючи своїм життям, завжди є хвилюючими, адже кожен з нас відчуває безмежну вдячність за мирне небо над головою…Про нелегкі солдатські будні та життя на війні учням розповідали: старший матрос Козенюк Дмитро Михайлович, старший солдат, командир відділення розвідної роти вогнеметного взводу, учасник АТО Євгеній Атаманчук, учасник бойових дій, старший лейтенант десантно-штурмових військ Бурлака Іван Олександрович та офіцер ЗСУ, випускниця нашої школи Гаврилюк Анна Сергіївна.
      В спортивних змаганнях взяли участь учні 7-х класів, демонструючи свою спритність та кмітливість. Кожен учасник отримав заслужену нагороду.

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *