У світі дитячих журналів

   #ЗОШ_ЖИТОМИР Більшість із нас родом з дитинства, де ще не було смартфонів, планшетів і доступу до Wi-Fi. Але були вуличні ігри з друзями, улюблені мультфільми у визначений телепрограмою час і завжди цікаві дитячі журнали та газети.
   Багато що змінилось, але журнали для дітей нікуди не зникли, вони досі існують, розвиваються і є непоганою альтернативою «інтернет-серфінгу».
   Нещодавно, в шкільній медіатеці, учні 2-х класів познайомилися з «веселим світом» періодичних видань та енциклопедій для дітей. Кожен з них знайшов для себе щось цікаве, адже в дитячих журналах є не тільки корисна пізнавальна інформація, а й багато різноманітних завдань: лабіринти, кросворди, головоломки, ігри, конкурси та багато іншого. Деякі видання (наприклад «Смайлик», «Стежка») стануть хорошими помічниками при вивченні англійської мови.
   Якщо, іноді, книги можуть певний час лежати на полиці, чекаючи «нашого вільного часу», то журнали дітвора читатиме із задоволенням та з нетерпінням чекатиме наступного випуску з новими завданнями🙂🙂🙂

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *